21 Temmuz 2013 Pazar

Kantır İndir

Lisans:Ücretsiz Kurulum Dosyası
Boyut:800 MB
Dil:İngilizce
Kısıtlama:Yok
Ekleyen:
İşletim Sistemi:Windows Xp/7/Vista/8
İndirilme sayısı             :        1667
Oyunu İndir

Counter Strike’ın dünü ve bugünü:

1998 yılının en iyi bilim kurgu fps oyunu Half Life olarak belirlenmiştir. Valve tarafından isim hakları alınan bu oyun, Counter Strike isimli bir modu içerisinde barındırıyordu. Half Life’ın birkaç farklı modundan birisi olan CS, dünya oyun gündeminde öyle bir sükse yaptı ki, tarihin en sevilen fps oyunu olmayı başardı. 2008 yılı rakamlarına göre, 2000 yılında piyasa sürülen ilk CS oyunu 482 milyon gibi devasa bir satış rakamına ulaşmayı başardı. Sonrasında oyun gelişimi şu şekilde devam etti, aslında kazandığı başarı sebebiyle de devam edecek desek daha doğru olur. Counter Strike, güncellemeler ve ek donanımlar getirerek gelişmeye devam eden bir oyun. Bu gelişimin ikinci ayağı; CS: Condition Zero isminde karşımıza çıkıyor. Bu oyunla birlikte piyasaya çıkan üçüncü oyun CS: Source ve son olarak geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Global Offensive bu gelişimin ana hatlarını oluşturuyor.
Bu yazımda oyuna ve kısaca bu gelişim duraklarının getirdiği özelliklere değinmek istiyorum. CS herkesin bildiği gibi taktiksel bir savaş oyunu. FPS türünde olan bu oyun counter ve terör birimleri arasındaki çatışma durumlarını simüle edecek şekilde tasarlanmıştır. Terör ve Counter birimleri için ortak silahlar olabildiği gibi sadece bir birime yönelik silahlar ve oyun amaçları mevcuttur. Bu amaçlar ve silahlar haritalara göre farklılık gösterir. Bazı haritalarda Terörist tarafının, bomba kurması ve Counterların bunu imhaya çalışması üzerine oyun kazanılabiliyorken, bazı bölümlerde Teröristler tarafından rehin alınmış sivillerin kurtarılması sayesinde oyun kazanılabiliyor. Şimdi gelelim ilk paragrafta değindiğim CS oyunlarına. 2000 yılında Counter Strike’ın ilk oyunu piyasaya sürüldü demiştim. Bu oyun, oynanış bakımından Half Life’a benzeyen ve multiplayer şeklinde oynanabilen bir oyundur. Half Life’tan farklı olarak bireysel değil grup çıkarlarına göre hareket edilir. Bir grubun tüm üyeleri yok edilmeden ya da oyundaki bomba kurma/imha, rehine kaçırma/kurtarma vs. amaçlar yerine getirilmeden bölüm sonlanmaz. Bu grup kavramı sayesinde oynanan oyun çok daha eğlenceli bir hale getirilmiş oldu. 2004 yılında piyasaya çıkan Cs: Condition Zero offline oyunculara yönelik hazırlanmış, hem PC hem de Xbox platformuna sunulan bir oyun. Silahlara ve donanımlara yenilikler eklenmesi dışında pekte bir numarası yok aslında.
Diğer oyundan farklılaştığı konu; tek kişilik bir senaryo takip edilebiliyor olması. Yani bir nevi görev yapma teması barındırıyor. Ayrıca botlarla birlikte gelmesi sayesinde internet bağlantısı olmayan kullanıcılar için mantıklı bir seçim haline gelebiliyor. 2004 yılının bir başka Cs oyunu da; CS: Source. Bu oyunda Valve, Half Life için kullandığı grafik motoruna devam etse de haritalara eklenmiş detaylar ve geliştirilmiş texture kalitesi göze çarpıyor. Diğer açıdan, neredeyse aynı Counter haritalarına ve silahlarına sahip oyunda bazı haritaların olmadığını görüyoruz. Ancak en çok tercih edilen haritaları üzerinde barındırması ve grafiksel kalitesinin artması sebebiyle tercih edilebilir. Geldik zurnanın detone olduğu yere, CS: Global Offensive. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen bu oyun, gelişen oyun dünyası ve teknolojisi sayesinde efsane oyun Counter Strike’ın, yeniden yorumlanması anlamına geliyor. Oyuncuların yorumlarına baktığımızda oyunun son derece yüksek notlar alabildiğini görüyoruz. Sanırım CS Go, oyuncuların beklentilerine tam olarak karşılık vermeyi başarıyor desek yanılmış olmayız. Özellikle grafik çıtasını oldukça yükseğe taşıması ve eklenen yeni donanımlar sayesinde uzun süre daha FPS eksikliğini, CS: Go oyuncuları hissetmeyecek gibi görünüyor. Dünden bugüne CS gelişimi bu şekilde işliyor, ayrıca Valve kazandığı başarılı sonuçlar sebebiyle bu gelişimi sürekli daha ileriye taşıyacakmış gibi görünüyor. Oyunculara kalansa bunun keyfini çıkarmak.
Kantır oyununu yükleyebilmek için Minimum Sistem Gereksinimleri
Merkezi İşlem Birimi (İŞLEMCİ) : Pentium 4 mhz.
KISA SÜRELİ BELLEK(RAM): 256 mb
VİDEO KART(EKRAN KARTI):64 mb video kartı
BOŞ ALAN:600 mb boş alan
SİSTEM: Windows Xp/98/2000
Kantır download KANTIR indirmek İÇİN YANDAKİ BUTONU TIKLAYINIZ

1 yorum: